Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών
Κατά τη διάρκεια ελέγχου, οι αστυνομικοί βρήκαν μέσα στο αυτοκίνητο και κατάσχεσαν ένα κιλό και 70 γραμμάρια κοκαΐνης.
Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις αρμόδιες Αρχές και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ
Συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, βραδινές ώρες της 26-3-2025 στην περιοχή της Νίκαιας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής, -2- αλλοδαποί, ηλικίας 31 και 28 ετών, κατηγορούμενοι για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Ειδικότερα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν τους -2- κατηγορούμενους να κινούνται με όχημα στην περιοχή της Νίκαιας και τους κάλεσαν σε έλεγχο.

Κατά τον έλεγχο εντός του οχήματος βρέθηκε και κατασχέθηκε -1- κιλό και -70- γραμμ. κοκαΐνης και οι -2- κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Νίκαιας – Αγ. Ιωαν. Ρέντη το οποίο επιλήφθηκε προανακριτικά.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
protothema.gr
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις