Την ώρα που ο Άδωνις Γεωργιάδης προχωρά στην ιδιωτικοποίηση της δημόσιας Υγείας, με τους ασθενείς να καλούνται να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να μην περιμένουν… χρόνια ολόκληρα μέχρι να χειρουργηθούν, ένας συνταξιούχος σε ζωντανή σύνδεση παρενέβη για να αποδείξει ότι δεν υπάρχουν γιατροί στα κέντρα υγείας!

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Επικουρικής Ασφάλισης, Αριστοτέλης Κάντας, σε δηλώσεις του στο Open, τόνισε ότι περισσότεροι από 90.000 ασθενείς εκ των οποίων οι περισσότεροι συνταξιούχοι, περιμένουν μέχρι και δύο χρόνια μέχρι να βρουν ραντεβού για χειρουργείο.

Απαντώντας μάλιστα στους δημοσιογράφους οι οποίοι επικαλέστηκαν δηλώσεις του Μητσοτάκη για τα απογευματινά ιατρεία, ο κ. Κάντας σχολίασε: «ας βρει πρώτα αναισθησιολόγους για να ανοίξουν τα χειρουργεία και ας μου βρει γιατρούς στα Κέντρα Υγείας».

Τότε ο ίδιος για να αποδείξει το χάος που επικρατεί στο ΕΣΥ, προσπάθησε να κλείσει στον αέρα ραντεβού με οφθαλμίατρο και η απάντηση που πήρε ήταν ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο ραντεβού, πριν τις… 26 Απριλίου: «Τι δεν υπάρχει; Θέλω να πάω στον γιατρό! Που να πάω; Με πονάει το μάτι μου».

newsbreak.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις