Αναδιπλώθηκε ο Θόδωρος Σκυλακάκης για το πότε έγινε ο πλειστηριασμός στο σπίτι της Ιωάννας Κολοβού, αλλά αφού πρώτα υπήρξε ένταση με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Φάμελλο.

Χθες ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών είχε παρουσιάσει στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων έγγραφο υποστηρίζοντας ότι ο πλειστηριασμός ήταν της 20ης Μαρτίου 2019.

Όμως από την ανάγνωση του εγγράφου προέκυψε ότι τον Μάρτιο του 2019 δημοσιεύθηκε ο πλειστηριασμός του διαμερίσματος, αλλά δεν διεξήχθη ποτέ! Και χρειάσθηκε να έρθει ο νόμος της ΝΔ που κατάργησε κάθε προστασία στην πρώτη κατοικία για να διεξαχθεί ο πλειστηριασμός.

«Αναρωτιέμαι πόσα ψέματα θα πείτε. Το έγγραφο το καταθέτω. Σας φαίνεται περίεργο που ο πλειστηριασμός έγινε το 2022 και με πρωθυπουργό τον Κ. Μητσοτάκη; Δεν είναι περίεργο, γιατί επί ΣΥΡΙΖΑ δεν έγιναν πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας, υπήρχε προστασία. Για τον πτωχευτικό, κάναμε μομφή στον Χρήστο Σταϊκούρα, αλλά τον κάλυψε η συμπολίτευση. Η συμπολίτευση καλύπτει τις εξώσεις και τα αλυσοπρίονα», είπε ο Σ. Φάμελλος.

«Τη λέξη ψεύδος τη χρησιμοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ με μεγάλη συχνότητα. Έχω την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που λέει: “δεν έγινε πλειστηριασμός στις 20.3.19, όπως είπε ο κ. Σκυλακάκης”. Εγώ είπα χθες πως: “η ημερομηνία δημοσίευσης του πλειστηριασμού είναι 20.3.19”. Δεν είπα ότι έγινε πλειστηριασμός, μίλησα για δημοσίευση. Λέτε ψέματα, ακόμα και όταν κατηγορείτε κάποιον ότι λέει ψέματα», απάντησε ο Θ. Σκυλακάκης προκαλώντας ένταση στην Επιτροπή.

Ο αναπληρωτής υπουργός συνέχισε να κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «έχετε το θράσος να έρχεστε εδώ αφού έχετε πει ψέματα. Η ημερομηνία δημοσίευσης δεν είναι ημερομηνία πραγματοποίησης του πλειστηριασμού. Σας ενοχλεί ότι αποκαλύπτεται η πρωτοφανής υποκρισία σας».

newsbreak.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις