⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google
Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.
➕ Προσθήκη στη GoogleΟ πρώην πρόεδρος διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ, Κ. Σπηλιόπουλος, παρουσιάστηκε το πρωί της Παρασκευής (20/10) ενώπιον του εφέτη ανακριτή, σχετικά με την τραγωδία στα Τέμπη, τον περασμένο Φεβρουάριο.
Με απόφαση του δικαστηρίου, ο κ. Σπηλιόπουλος αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιορισμούς όρους. Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του κ. Σπηλιόπουλου, έχει ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών με αποτέλεσμα το θάνατο πολλών ανθρώπων και σε βαθμό πλημμελήματος για ανθρωποκτονία.
Την επόμενη εβδομάδα, αναμένονται και οι υπόλοιπες δίκες των απολογιών των στελεχών του ΟΣΕ, προκειμένου να ακολουθήσει έρευνα σε επίπεδο ΕΡΓΟΣΕ.
zougla.gr
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





















































