Τέμπη: Ποιοι έλαβαν την απόφαση για το μπάζωμα

406

Σε άγνωστη μέχρι σήμερα σύσκεψη συμμετείχαν πολιτικοί παράγοντες το βράδυ της 3ης Μαρτίου, σύμφωνα με το MEGA

Τρεις ημέρες μετά το έγκλημα στα Τέμπη, με αποτέλεσμα 57 θανάτους, διεξήχθη σύσκεψη μεταξύ πολιτικών και υπηρεσιακών αρχών για τη διαχείριση των εδαφών από τον χώρο του δυστυχήματος προς ιδιωτική ιδιοκτησία.

Τα νέα στοιχεία παρουσίασε ο αστυνομικός συντάκτης των «ΝΕΩΝ» και του «Βήματος», Βασίλης Λαμπρόπουλος μιλώντας στο MEGA, αποκαλύπτοντας ότι η σύσκεψη έγινε το βράδυ της 3ης Μαρτίου, οπού εκεί φαίνεται ότι ελήφθησαν οι αποφάσεις.

Συγκεκριμένα όπως είπε, το μπάζωμα συζητήθηκε σε άγνωστη μέχρι σήμερα σύσκεψη με πολιτικούς παράγοντες το βράδυ της 3ης Μαρτίου στον χώρο της σιδηροδρομικής τραγωδίας.

Στη συνάντηση ήταν ο τότε περιφερειάρχης Λάρισας, Κώστας Αγοραστός, ο τότε υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό, Χρήστος Τριαντόπουλος, και ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Μεταφορών, Γιάννης Ξιφαράς.

Παρών ήταν και εκπρόσωπος της Hellenic Train.

Η πρόταση της πλήρης διαμόρφωσης του χώρου των Τεμπών υπήρξε με επίκληση την άμεση έναρξη των δρομολογίων των τρένων, όπως ειπώθηκε τότε, και έτσι ξεκίνησε από την επόμενη ημέρα η διαδικασία.

Ενώ έγινε όλη η διαδικασία μεταξύ 4ης και 6ης Μαρτίου, τα δρομολόγια των τρένων ξεκίνησαν εκ νέου στις 29 Μαρτίου.

Ωστόσο, όπως είπε ο αστυνομικός συντάκτης, ούτε ο κ. Αγοραστός είχε αναφέρει κάτι στο υπόμνημά του αλλά ούτε ο κ. Τριαντόπουλος είχε αναφέρει κάτι για αυτήν τη σύσκεψη στη Βουλή.

Στελέχη της Πυροσβεστικής και της ΕΛ.ΑΣ. επιβεβαίωσαν τη σχετική συνάντηση. 

 

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αν σας άρεσε το άρθρο

Κάνετε Like