Σε μία ακόμη σοβαρή αποκάλυψη προέβη η «Δίκη στο Open», καθώς, όπως αναφέρθηκε στην αποψινή εκπομπή, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών με το υπ’ αριθμ. 2232 βούλευμα αποφάσισε ότι τέσσερις παράγοντες της ΕΠΟ πρέπει να οδηγηθούν σε δίκη για το αδίκημα της κακουργηματικής απιστίας.

Σύμφωνα με τη «Δίκη», πρόκειται για τον πρώην πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Γιώργο Γκιρτζίκη, τον πρώην ταμία, Χρήστο Καραβασίλη, τον πρώην εκτελεστικό γραμματέα, Παυσανία Παπανικολάου, και τον προϊστάμενο του λογιστηρίου, Γιάννη Θεοφίλου. Οι τέσσερίς τους καλούνται να καθίσουν στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών.

Η υπόθεση άνοιξε τον Ιούλιο του 2017 από την αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Βιργινία Σακελλαροπούλου, και διερευνήθηκε από δύο τακτικούς ανακριτές, τον Παναγιώτη Γκιόκα και την Αννα Γαρατζιώτη. Το βούλευμα περιλαμβάνει στοιχεία που σχετίζονται με τη διασπάθιση χρήματος στην ΕΠΟ.

Η δικογραφία ενοποιήθηκε με την υπόθεση «Travel Plan», όπου η Ομοσπονδία εμφανίζεται να πληρώνει δύο φορές μια οφειλή της τάξεως των 3.822.762,12 ευρώ! Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών έκανε δεκτή την πρόταση του εισαγγελέα Γιώργου Λαΐνη, ώστε να γίνει κατηγορία για τους τέσσερις παράγοντες της ΕΠΟ, ενώ απάλλαξε οριστικά και αμετάκλητα άλλα 19 άτομα που διερευνήθηκαν.

newsbreak.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις