Η πρόεδρος του Συλλόγου “Τέμπη 2024” Μαρία Καρυστιανού, μιλώντας στον 98.4 αφού έκανε για ακόμη μια φορά έντονα ξεκάθαρο, πως ο πόνος και η οργή των συγγενών των 57 νεκρών της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη έχει ξεχειλίσει, τονίζει ότι “πρωτίστως θα περίμενε από την ανεξάρτητη δικαιοσύνη, να αποφύγει τέτοιους σχολιασμούς, για τα όσα λέγονται στο γραφείο της και να απαντήσει γιατί μετά από τόσους μήνες είμαστε υποχρεωμένοι να ψάχνουμε ακόμη για υπολείμματα των νεκρών παιδιών μας ή εκρηκτική ύλη σε παρακείμενα χωράφια”.

Η κ. Καρυστιανού, υποστήριξε ακόμη ότι δεν είναι αποκυήματα ψυχολογικής πίεσης, μας όλα όσα έχουν δηλώσει και αυτό τεκμηριώνεται από το πολύ απλό: υπήρχαν και μάρτυρες, για το ίδιο μοτίβο σε απαντήσεις προς συγγενείς . Η κ. Καρυστιανού , σημείωσε με εμφατικό τρόπο δε ” είναι ακατανόητο για εμάς, μια ανώτατη δικαστική λειτουργός, να αναγγέλλει το πέρας της ανάκρισης, όταν εμείς ακόμη βρίσκουμε υπολείμματα των νεκρών παιδιών μας και στοιχεία που αφορούν την ουσία της υπόθεσης”.

Η κ Καρυστιανού προχώρησε σε καταγγελίες αναφορικά με αρχειοθέτηση μήνυσης των συγγενών των θυμάτων καθώς και για την αναρίχηση στην ιεραρχία της εισαγγελικής εξουσίας του Αρείου Πάγου.

Μετά από όσα καταγγέλλονται στο ηχητικό,  αναμένεται η παραίτηση; ή δήλωση της εισαγγελέως κ Αδειλίνη.

Στέφανος Παπαδόπουλος 

9,84

photo:protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις