Στη σύλληψη ενός 23χρονου ημεδαπού προχώρησαν βραδινές ώρες της Παρασκευής αστυνομικοί της «Ομάδας Ζ» της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, για υπόθεση κλοπής στην περιοχή του Ευόσμου.
Ο νεαρός, σύμφωνα με την αστυνομία, είχε εισέλθει το πρωί της Πέμπτης σε κατάστημα – καφέ από ανασφάλιστη πόρτα και αφαίρεσε το συρτάρι της ταμειακής μηχανής, στο οποίο υπήρχαν 195 ευρώ σε μετρητά.
Κατά την περαιτέρω έρευνα του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κορδελιού – Ευόσμου, διαπιστώθηκε ότι ο ίδιος άνδρας είχε διαπράξει ακόμη μία κλοπή, καθώς το πρωί της 25ης Ιουλίου είχε αφαιρέσει δίκυκλη μοτοσυκλέτα από την ίδια περιοχή.
Σε βάρος του 23χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί ενώπιον της αρμόδιας εισαγγελικής αρχής.
thestival.gr
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



















































