Θεσσαλονίκη: 36χρονος προσπάθησε να διαρρήξει ταξί – Τον συνέλαβαν με 5.400 δηνάρια Σερβίας και 27 μονόπετρα δαχτυλίδια
Τον 36χρονο συνέλαβαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ
Στην αυτόφωρη σύλληψη 36χρονου για κλοπές προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, στη Θεσσαλονίκη.
Χθες το πρωί, ο άνδρας αποπειράθηκε να διαρρήξει ταξί στο κέντρο της πόλης, όμως έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη και συνελήφθη άμεσα από προστρέξαντες αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.
Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5.440 δηνάρια Σερβίας, 27 δαχτυλίδια μονόπετρα, καθώς και μία τραπεζική κάρτα τρίτου ατόμου, για την οποία διαπιστώθηκε πως είχε δηλωθεί κλοπή λίγες ώρες νωρίτερα.
Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.
Κάλεσμα στους αγρότες να συνεχίσουν «τον δίκαιο αγώνα τους» απηύθυνε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.
«Διάλογο με δακρυγόνα, globes και απλήρωτους αγρότες, κάνουν...