Χειροπέδες σε δύο ανήλικους πέρασαν τα ξημερώματα της Δευτέρας 5 Μαϊου οι Αρχές στη Θεσσαλονίκη. Οι δύο 17χρονοι έκλεψαν τα ξημερώματα μαζί με δύο ακόμη συνεργούς σταθμευμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στη περιοχή της Σταυρούπολης.

Όταν έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Θεσσαλονίκης οι δράστες ανέπτυξαν μεγάλη ταχύτητα με το κλεμμένο όχημα για να διαφύγουν πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς.

Η καταδίωξη με το κλεμμένο όχημα συνεχίστηκε μέχρι οικισμό των Διαβατών, όπου οι προαναφερόμενοι αποβιβάστηκαν από το όχημα και προσπάθησαν να διαφύγουν πεζή. Οι αστυνομικοί έπιασαν και συνέλαβαν τους δύο νεαρούς που αντιστάθηκαν σθεναρά της σύλληψης τους.

 

thestival.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις