Μοιράσου το άρθρο
Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την υπόθεση βιασμού μίας 24χρονης στη Θεσσαλονίκη την Πρωτοχρονιά σε σουίτα ξενοδοχείου. «Η δικαιοσύνη να πράξει αυτά που πρέπει, ώστε να χτυπηθεί η ρίζα του κακού», λέει ο δικηγόρος της κοπέλας, Θανάσης Ζιώγας.

Η 24χρονη που φέρεται να βιάστηκε σε πρωτοχρονιάτικο πάρτι σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη διαψεύδει τους ισχυρισμούς του 27χρονου γνωστού επιχειρηματία της εστίασης ότι είχε τη συναίνεσή της.

Όπως λέει στο newsit.gr ο δικηγόρος της 24χρονης Θανάσης Ζιώγας, «η εντολέας μου πήγε το βράδυ εκείνο στη σουίτα γνωστού πεντάστερου ξενοδοχείου με μία φίλη της. Εκεί βρήκαν και άλλη γνωστή τους. Μετά από λίγη ώρα, επειδή είχαν πιει, αποφάσισαν να φύγουν.

Όμως, ακριβώς επειδή είχαν πιει δεν μπορούσε να πάρει το αυτοκίνητο και να γυρίσει σπίτι της. Πήρε τηλέφωνο τον άνθρωπο που την κάλεσε εκεί και του είπε ότι δεν μπορεί να οδηγήσει και αυτός της είπε να γυρίσει πίσω. Όταν γύρισε είδε τρία άτομα να την περιμένουν στη σουίτα. Μετά δεν θυμάται τίποτα η κοπέλα.

Το πρωί ξύπνησε, ήταν χωρίς ρούχα και μόνη της σε ένα δωμάτιο. Ταράχτηκε, δεν ήξερε τι είχε γίνει. Αποφάσισε να καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία και μετά από έρευνα συνελήφθη ο 27χρονος, ο οποίος φαίνεται να παραδέχτηκε ότι ήρθε σε ερωτική επαφή με την εντολέα μου, όμως, ισχυρίζεται πως είχε τη συναίνεση της.

Η εντολέας μου, όμως, δεν τον ήξερε και δεν έγινε τίποτα με τη θέλησή της. Τώρα η δικαιοσύνη θα πράξει αυτά που πρέπει, ώστε να χτυπηθεί η ρίζα του κακού και οι άνθρωποι που εκμεταλλεύονται τα νεαρά κορίτσια.

thestival.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις