Άτομα που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το “Ολύμπιον” προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα, κρατούσαν πλακάτ με τη φωτογραφία του πρώην πρωθυπουργού στα οποία έγραφε “ανεπιθύμητος”, ενώ φώναξαν προδότης. Ακολούθησαν αντεγκλήσεις με άτομα που βρέθηκαν στο σημείο για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση.
Μάλιστα τα άτομα που αντιτίθενται στην παρουσία του πρώην πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη πέταξαν και τρικάκια.
Αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στο σημείο απομάκρυναν τα άτομα που βρέθηκαν έξω από το Ολύμπιον για να διαμαρτυρηθούν ενώ έξι από αυτά προσήχθησαν.
Υπενθυμίζεται ότι η Αστυνομία για σήμερα απαγόρευσε τις συγκεντρώσεις στον άξονα της Αριστοτέλους λόγω της παρουσίας του Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη.
thestival.gr
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






















































