Σε νέο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το thestival.gr αποτυπώνεται το «χτύπημα» του 33χρονου σε κατάστημα καφέ – ψιλικών στην περιοχή της Καμάρας τον Ιανουάριο του 2025. Ο δράστης μπούκαρε στο κατάστημα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και με απίστευτο θράσος κατευθύνθηκε αμέσως στο ταμείο. Κρατώντας μαχαίρι, σπρώχνει αρχικά τον υπάλληλο και έπειτα τον προστάζει να ανοίξει το ταμείο. Ο υπάλληλος μην έχοντας άλλη επιλογή το ανοίγει και ο δράστης αρπάζει όσα μετρητά βρήκε μέσα.
Πληροφορίες του thestival.gr αναφέρουν πώς από το συγκεκριμένο κατάστημα ο 33χρονου αφαίρεσε το ποσό των 400 ευρώ. Μάλιστα όπως αποτυπώνεται και στο βίντεο, ο δράστης φάνηκε γαλαντόμος αφού το χαρτονόμισμα των 5 ευρώ που του έπεσε άφησε τον υπάλληλο να το μαζέψει και δεν καταδέχθηκε να το πάρει.
Στη συνέχεια αποχωρεί με γοργές κινήσεις όμως πριν γίνει καπνός, βούτηξε και τσιγάρα από το κατάστημα.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, οι ληστείες διαπράχθηκαν κατά το χρονικό διάστημα από τον Δεκέμβριο του 2024 έως τον Ιανουάριο του 2025 στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης. Ο κατηγορούμενος, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, εισερχόταν σε καταστήματα και με την απειλή αιχμηρών αντικειμένων (μαχαίρι, σουγιά), αφαιρούσε χρηματικά ποσά από τους εργαζόμενους.
Μέχρι τώρα, φέρεται ότι ο 33χρονος διέπραξε 8 ένοπλες ληστείες, αποκομίζοντας παράνομο περιουσιακό όφελος που ανέρχεται περίπου σε 19.395 ευρώ.
Σε βάρος του 33χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία για διάπραξη ληστειών κατ’ εξακολούθηση, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Σύμφωνα με την Αστυνομία, για τον εντοπισμό και τον τερματισμό της δράσης του, συγκροτήθηκε από το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά της Ζωής και της Ιδιοκτησίας ειδική προανακριτική ομάδα, από την ενδελεχή έρευνα της οποίας κατέστη δυνατή η ταυτοποίηση του 33χρονου.
thestival.gr
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





















































