Στο αρχείο τέθηκε η δικογραφία για το περιστατικό αστυνομικής βίας που καταγράφηκε κατά τη διάρκεια διαδήλωσης στη Θεσσαλονίκη.

Η αρμόδια αντεισαγγελέας πλημμελειοδικών έκρινε  ότι,  δεν προκύπτουν επαρκείς ενδείξεις για να κινηθεί η ποινική δίωξη και έθεσε την υπόθεση στο αρχείο .

Με βάση το δημοσίευμα και το σχετικό βίντεο που κατέγραψε το GRTimes, όπου φαίνεται ένας αστυνομικός των ΜΑΤ  να χτυπά ΑΠΡΟΚΛΗΤΑ και βίαια με τον αγκώνα του έναν άνδρα στο πρόσωπο, στη συνέχεια άλλος συνάδελφός του να τον κλωτσά,  ενώ ένας τρίτος αστυνομικός να τον χτυπά με το γκλοπ, στην οδό Ολύμπου, μπροστά στα μάτια περαστικών που κοιτούσαν έντρομοι.

 

Υπάρχουν λοιπόν – όχι επαρκείς ενδείξεις που αναφέρει στο σκεπτικό της ότι δεν είδε η αντιεισαγγελέας αλλά – ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ από τις εικόνες του VIDEO.

Αυτές oι απαράδεκτες για αστυνομικούς υπαλλήλους ενέργειες που όλοι είδαμε στο VIDEO,  η αρμόδια αντιεισαγγελέας προφανώς έκρινε πως ορθώς έγιναν στον εμβρόντητο πολίτη,  αφού μάλλον… θα αποτελούν πάγια τακτική των ανδρών των ΜΑΤ.

Ο υπουργός δικαιοσύνης κ Τσιάρας συμφωνεί με την απόφαση της δικαστικής λειτουργού;

Σ.Π