Κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν περισσότερα από 4.200 πλαστά ρούχα και στάμπες
Συγκεκριμένα, είχε προηγηθεί έφοδος στους χώρους της επιχείρησης από κλιμάκιο της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου Αγοράς (ΔΙΜΕΑ) του Υπουργείου Ανάπτυξης, όπου εντοπίστηκαν 4.202 ρούχα και σταμπών, τα οποία έφεραν πλαστά σήματα που έμοιαζαν με αυτά επώνυμων εταιρειών, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας.
Επιπλέον, κατά την ίδια έρευνα βρέθηκε μηχάνημα, πρέσα σε λειτουργία που χρησιμοποιείτο για την αποτύπωση των συγκεκριμένων σημάτων πάνω σε ενδύματα. Σύμφωνα με έκθεση πραγματογνωμοσύνης, η συνολική ζημιά που προκλήθηκε στις θιγόμενες εταιρείες προσεγγίζει τις 48.000 ευρώ.
Εκτός από τη δικογραφία εις βάρος των δύο συλληφθέντων επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 30.000 ευρώ, ενώ τα απομιμητικά προϊόντα καταστράφηκαν.
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





















































