⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google

Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.

➕ Προσθήκη στη Google

Σε μια ιδιαίτερη και στρατηγικά επιλεγμένη κινητοποίηση προχωρούν οι διανομείς και οι υπάλληλοι της efood στη Θεσσαλονίκη.

Όπως ανακοίνωσε το Σωματείο Εργαζομένων efood Ν. Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 19 Ιουλίου, ανήμερα του τελικού του Μουντιάλ, θα πραγματοποιηθεί στάση εργασίας από τις 19:00 έως τα μεσάνυχτα (00:00).

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή τους, η συγκεκριμένη μέρα επιλέχθηκε συνειδητά, λόγω της αυξημένης εμπορικής κίνησης, «γιατί όταν η εταιρεία σχεδιάζει να αυξήσει τα κέρδη της, εμείς υπενθυμίζουμε ότι τίποτα δεν κινείται χωρίς εμάς, από τον δρόμο, τα γραφεία, τις αποθήκες μέχρι και τα efood market».

 

 

thestival.gr
intime

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις