«Δεν είχε σκοπό την ληστεία, δεν ξέρουμε τι ήθελε, δεν τον ξέρει κανείς», ανέφεραν στο protothema.gr οι υπεύθυνοι της αντιπροσωπείας στη Θεσσαλονίκη

Ένας 44χρονος άνδρας, ο οποίος συνελήφθη σε ελάχιστα λεπτά και μεταφέρθηκε στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, ήταν αυτός που «μπούκαρε» το πρωί της Τετάρτης με καραμπίνα στα χέρια, σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Ο 44χρονος ελληνικής καταγωγής, κρίθηκε απαραίτητο να νοσηλευτεί στο ψυχιατρείο, καθώς φαίνεται ότι αντιμετωπίζει θέματα ψυχικής υγείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, όλα έγιναν λίγο μετά τις 9 το πρωί όταν ο μεσήλικας έφτασε με το αυτοκίνητο έξω από την επιχείρηση επί της οδού 26ης Οκτωβρίου, μπήκε από την κεντρική είσοδο με την καραμπίνα στα χέρια και πλησίασε τους εργαζομένους. Όπως ανέφεραν οι υπεύθυνοι της αντιπροσωπείας, αμέσως άρχισε να προχωράει μέσα στον χώρο και να ρωτάει «πού είναι ο υπεύθυνος».

«Καταφέραμε να ειδοποιήσουμε άμεσα την Άμεση Δράση και πολύ γρήγορα έφτασαν στο μαγαζί περίπου 30 αστυνομικοί. Μόλις τους είδε ο τύπος παραδόθηκε χωρίς να προβάλει αντίσταση. Δεν είχε σκοπό την ληστεία, δεν ξέρουμε τι ήθελε», ανέφεραν στο protothema.gr.

Σύμφωνα με τους ίδιους, ο άνδρας είναι άγνωστος στο προσωπικό και τους υπεύθυνους της επιχείρησης και δεν μπορούν να καταλάβουν για ποιον λόγο προχώρησε σε αυτήν την ενέργεια.

«Δεν τον ξέρει κανείς, δεν τον είχαμε ξαναδεί αυτόν τον άνδρα στην επιχείρηση. Δεν ζήτησε ούτε χρήματα, ούτε τίποτα. Σημασία έχει ότι δεν τραυματίστηκε κάνεις. Τρομάξαμε πολύ αλλά όλα καλά, ευτυχώς έφτασε πολύ γρήγορα η αστυνομία», είπαν.

Στράτος Λούβαρης
protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις