Για επικίνδυνη οδήγηση διώκεται 23χρονος οδηγός μοτοσυκλέτας που το βράδυ της Τετάρτης στην Θεσσαλονίκη επιχείρησε να ξεφύγει από αστυνομικούς της Τροχαίας, οι οποίοι του έκαναν σήμα για έλεγχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν γύρω στις 22:30 στην περιοχή της Ευκαρπίας, όταν αστυνομικοί της Τροχαίας εντόπισαν τον 23χρονο να οδηγεί επικίνδυνα μια μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού, που δεν έφερε σιγαστήρα στην εξάτμιση και καθρέφτες. Οι αστυνομικοί του έκαναν σήμα να σταματήσει για έλεγχο, ωστόσο εκείνος δε συμμορφώθηκε και επιχείρησε να διαφύγει.

Στην προσπάθειά του να ξεφύγει, ο νεαρός μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και σε μονόδρομο, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ κινούταν με μεγάλη ταχύτητα. Λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες.

Εκτός από την ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του 23χρονου ημεδαπού, ο οποίος παραπέμφθηκε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, του βεβαιώθηκαν και διοικητικά πρόστιμα άνω των 3.000 ευρώ. Επιπλέον, του αφαιρέθηκε η άδεια ικανότητας οδήγησης, καθώς και η άδεια κυκλοφορίας και οι πινακίδες της μοτοσυκλέτας.

 

protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις