⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google

Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.

➕ Προσθήκη στη Google

 

Τουρίστες έκοβαν βόλτες με λεωφορείο στην Θεσσαλονίκη χωρίς να κόψουν εισιτήριο.  Ο οδηγός του λεωφορείου τούς έκανε παρατήρηση και του έδωσαν μία χούφτα με ψιλά για να κόψει ο ίδιος τα εισιτήρια.

Το περιστατικό κατήγγειλε στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη» ο οδηγός του λεωφορείου της γραμμής 6 στο οποίο επιβιβάστηκαν οι τουρίστες από τη στάση Μαρτίου στην οδό Ανθέων.

Όπως είπε, ήταν ένα γκρουπ περίπου 40 ατόμων. Ο οδηγός επεσήμανε στον ξεναγό τους ότι πρέπει να κόψουν εισιτήριο. Η απάντηση που έλαβε ήταν ότι συγκεντρώνουν τα ψιλά.

Το λεωφορείο συνέχιζε το δρομολόγιό του και παρόλο που πέρασε ήδη από 5-6 στάσεις ακόμα δεν είχαν βγάλει εισιτήρια.

Φτάνοντας στον προορισμό τους οι τουρίστες κατέβηκαν και τότε ο οδηγός σταμάτησε τον ξεναγό και τον κράτησε μέχρι να βγάλει εισιτήρια. Τελικά του έδωσαν μία χούφτα με ψιλά και έφυγαν. Τα χρήματα αντιστοιχούσαν σε 20 εισιτήρια.

Όπως κατήγγειλε ο οδηγός του λεωφορείου οι τουρίστες, είχαν χρησιμοποιήσει προηγουμένως ακόμη ένα λεωφορείο στο οποίο όμως δεν έβγαλαν ούτε ένα εισιτήριο.

enikos.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις