⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google

Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.

➕ Προσθήκη στη Google

Άγνωστοι άνοιξαν το αυτοκίνητό του και έκλεψαν τη μαύρη τσάντα μέσα στην οποία είχε τα μετρητά και το πιστόλι – Στον χώρο της εστίασης  δραστηριοποιείται ο επιχειρηματίας ο οποίος συνελήφθη για πλημμελή φύλαξη του Glock

Θρίλερ στη Γλυφάδα με την αρπαγή όπλου από γνωστό επιχειρηματία στον χώρο της εστίασης.

Ο άνδρας, ειδοποίησε το μεσημέρι της Τρίτης την Αστυνομία όταν διαπίστωσε πως από το μαύρο Smart που είχε παρκάρει στην οδό Λαζαράκη, άγνωστοι άρπαξαν μια μαύρη τσάντα που περιείχε το όπλο του, μάρκας Glock, και 15.000 ευρώ σε μετρητά.

Οι αστυνομικοί τον οδήγησαν στην Ασφάλεια Γλυφάδας όπου μέχρι αυτή την ώρα δίνει κατάθεση, ενώ έχει ειδοποιηθεί και ο αρμόδιος εισαγγελέας. Όπως προβλέπεται σε περιπτώσεις απώλειας οπλισμού ο κάτοχος συλλαμβάνεται για πλημμελή φύλαξη ενώ οι πληροφορίες του protothema.gr αναφέρουν πως ο επιχειρηματίας κατείχε νόμιμα το Glock.

Δημήτρης Πώποτας, Aρια Καλύβα
protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις