Οι αλλοδαποί προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα Τανάγρας, όπου διαπιστώθηκε ότι πράγματι είχαν φωτογραφίσει με τα κινητά τους τα πολεμικά αεροσκάφη, για αυτό οι προσαγωγές μετατράπηκαν σε συλλήψεις και σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος τους για κατασκοπεία

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθούν αύριο,Πέμπτη τέσσερις Κινέζοι υπήκοοι, οι οποίοι συνελήφθησαν σήμερα Τετάρτη, να φωτογραφίζουν την βάση της Πολεμικής Αεροπορίας στην Τανάγρα. Πρόκειται για ένα ζευγάρι 47 ετών και τον 15χρονο γιο τους και έναν φίλο τους 53 ετών.

Τους τέσσερις Κινέζους αντελήφθησαν από την αερονομία να φωτογραφίζουν τις εγκαταστάσεις και τα αεροσκάφη της βάσης, τους ακινητοποίησαν και κάλεσαν την αστυνομία.

Οι αλλοδαποί προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα Τανάγρας, όπου διαπιστώθηκε ότι πράγματι είχαν φωτογραφίσει με τα κινητά τους τα πολεμικά αεροσκάφη, για αυτό οι προσαγωγές μετατράπηκαν σε συλλήψεις και σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος τους για κατασκοπεία.

Στο αστυνομικό τμήμα Τανάγρας μετέβη και κλιμάκιο της ΕΥΠ, προκειμένου να ενημερωθεί. Οι συλληφθέντες ισχυρίζονται ότι βρίσκονται στην Ελλάδα για τουρισμό.

ΑΠΕ/ΜΠΕ-protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις