Εισηγήσεις να αφήσει πίσω του τους χαμηλούς τόνους σε σχέση με την εσωκομματική αντιπολίτευση δέχεται από τους στενούς του συνεργάτες ο Νίκος Ανδρουλάκης, ενόψει και του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ. Σκοπός να πραγματοποιήσει εκεί μια εμφατική αρχηγική εμφάνιση που θα ανακόψει τις φωνές δυσαρέσκειας – και υπονόμευσης να προσθέσουμε εμείς – που ακούγονται εντός της Χαριλάου Τρικούπη.

Δεν ξέρουμε αν ο πρόεδρος Νίκος βγάλει στη «σέντρα» όσους φωνάζουν, δείχνοντάς τους εμμέσως με το δάχτυλο ως υπαίτιους της «κολλημένης βελόνας», αυτό που ξέρουμε είναι ότι πλέον η υπομονή του δείχνει να στερεύει.

Το ίδιο ισχύει και σε ό,τι αφορά στην εκλογή συνέδρων, θέμα το οποίο επίσης έχει προκαλέσει εντάσεις, αλλά και για το ποιοι θα κληθούν να μιλήσουν από τα άλλα κόμματα στο Συνέδριο.

Α.Ο.

ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις