⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google
Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.
➕ Προσθήκη στη Google«Μην του δίνετε διψήφιο νούμερο». Καμία ελπίδα για εκλογή ευρωβουλευτή για Νατσιό, Λατινοπούλου, Βαρουφάκη και Ανδρέα Λοβέρδο.
Όσο πηγαίνουμε προς την τελική ευθεία των εκλογών η κυβέρνηση παίζει τα ρέστα της προκειμένου να πείσει πως όχι μόνο δεν έχουν επηρεαστεί οι ψηφοφόροι της από το νομοσχέδιο για τον γάμο των ΛΟΑΤΚΙ , την επέλαση αλαζονείας του Ράμα στην Αθήνα και τις καρπαζιές από την Τουρκία 3 φορές την εβδομάδα, αλλά είναι και κερδισμένη.
Το κάνει όμως με τόσο άκομψο τρόπο που μέχρι και οι δημοσκόποι που στο σύνολο τους παίρνουν δουλειές από το Ελληνικό δημόσιο, και κατά συνέπεια έχουν υποχρέωση να την εξυπηρετούν διαμαρτύρονται.
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




















































