«Έχω τριπλή χαρά όπως καταλαβαίνετε σήμερα» ανέφερε με την εκκίνηση της ομιλίας της η Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ΄Αννα Μισέλ-Ασημακοπούλου

Δυστυχώς η ομιλία της διανθίστηκε με αρκετές γλοιώδεις εκφράσεις για το πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη. Το πρόβλημα βέβαια δεν είναι η κ Ασημακοπούλου η οποία με αυτό τον τρόπο λιβανίζοντας τον πρωθυπουργό αποβλέπει σε κάτι… Το πρόβλημα είναι πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δέχεται τόσο χαμηλού επιπέδου λιβάνισμα και μάλιστα όταν γίνεται εμπρός του.

 

Στο 0.32’’ «ευχαριστεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη για όσα φανταστικά έργα έχει κάνει με την κυβέρνησή του και του εύχεται …ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ!»

 

Στο 2.52’’ λέει η κ Ασημακοπούλου «Βλέπουνε και τον πρωθυπουργό μας τον Κυριάκο… τον Κυριάκο τον Μητσοτάκη, έναν ηγέτη διεθνούς βελινικούς και κύρους. Έναν ηγέτη ο οποίος έχει μόνο, όχι αποκαταστήσει την εικόνα της κόρης μας… την έχει αναβαθμίσει… Είναι συνέχεια μπροστά… Αυτή λοιπόν την αποδοχή τη διάβασα να ξέρετε ότι…ο…η…ο πρωθυπουργός μας πήγε στον Μπόρις Τζόνσον τις προάλλες και διάβαζα ότι… οι Βρετανοί λέει θέλουνε τον Κυριάκο Μητσοτάκη αντί για τον Μπόρις Τζόνσον… κύριε πρόεδρε επειδή δίνετε τώρα ένα μεγάλο αγώνα πάλι για τα γλυπτά του Παρθενώνα… και κάνατε και μία πρόταση να μας δώσουν τα γλυπτά επιτέλους όπως πρέπει.. και σε αντάλλαγμα να τους δανείσουμε κάποια …μη τους μπει καμιά ιδέα και θέλουν εσάς για πρωθυπουργό εκεί κύριε πρόεδρε… γιατί δεν δίνουμε ..μη μας ζητήσουνε εσάς για πρωθυπουργό στο Ηνωμένο Βασίλειο.»

Και στο 4.00’’ το τερματίζει! «Μπορούμε να είμαστε όλοι περήφανοι για τον πρωθυπουργό… υπερήφανοι για την κυβέρνησή μας, υπερήφανοι για το κόμμα της νέας Δημοκρατίας!»

 

Ένας ηγέτης δεν έχει ανάγκη από εξαπτέρυγα και λιβανιστήρια και μάλιστα παρουσία του!

Αυτή η εικόνα μόνο κακό κάνει στην εικόνα του πρωθυπουργού!

Ζωή Στεργίου