Με την ανάληψη της υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη από τον δικηγόρο Αλέξη Κούγια, ο ίδιος έχει αποδυθεί σε ένα τηλεμαραθώνιο κάνοντας διάφορες δηλώσεις σε εκπομπές life style και ειδήσεων, δηλώσεις οι οποίες, αλήθεια είναι, πως ξεσηκώνουν την κοινή γνώμη και ήδη κλήθηκε σε απολογία από τον ΔΣΑ.

Στη συνέχεια ο ίδιος δικηγόρος και αφού κάνει τηλεοπτικά τη δήλωση που θέλει,  δεν απαντά στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, αλλά… τους κλείνει «στα μούτρα» το τηλέφωνο, αφήνοντάς τους άφωνους.

Όπως προκύπτει από το Video των Ράδιο Αρβύλα,  είναι μια προσφιλής τακτική του συγκεκριμένου δικηγόρου, ώστε να διατηρεί επίκαιρη την επαγγελματική του ιδιότητα.

Στην ίδια γραμμή και οι υπεροπτικές δηλώσεις του γιου του Χρήστου (σπουδαστή δικηγόρου)  στα social media, με τη χρήση απαξιωτικών λέξεων: Θα ήθελα να τονίσω ότι τόσο εγώ όσο και η μητέρα μου και η αδελφή μου και κυρίως ο πατέρας μου, ΣΑΣ ΈΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ. Αδιαφορούμε πλήρως για την άποψη σας και στηρίζουμε στο έπακρον τον καλύτερο και πιο ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ δικηγόρο στην Ελλάδα… Πήρε αυτή την υπόθεση γιατί έτσι γουστάρει, γιατί δεν σας βλέπει καν και γιατί είναι ο μεγαλύτερος μάγκας στην Ελλάδα.

 Όποιος παίρνει τον πατέρα μου δεν είναι ένοχος, απλώς επιλέγει τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ για να τον υπερασπιστεί.

Με αυτό τον τρόπο λοιπόν, πατέρας και γιος κατορθώνουν να «περνούν» τις απόψεις τους, και επιπλέον ο Αλέξης Κούγιας πρωταγωνιστεί εδώ και χρόνια σε ένα «σίριαλ» με επεισόδια που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και όχι μόνο.

Ο Κούγιας με σκισμένη μπλούζα και το επεισόδιο με τον αστυνομικό- ΒΙΝΤΕΟΈτσι διατηρούν τις εμφανίσεις τους «ενεργές» στην προσοχή των πολιτών,  για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Αρνητική διαφήμιση λέγεται στη γλώσσα του promotion και o έμπειρος δικηγόρος γνωρίζει πολύ καλά πως “παίζεται! Το κυριότερο… το επιτυγχάνουν με ΜΗΔΕΝ κόστος για τους ίδιους.

photo:athensmagazine.gr