⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google
Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.
➕ Προσθήκη στη GoogleΌπως λογικά θα γνωρίζετε, με 264 «ναι» και μόλις δύο «παρών», η Ολομέλεια της Βουλής αποφάσισε χθες την άρση της ασυλίας του Δημήτρη Αβραμόπουλου για το Qatargate, ο οποίος προτίμησε να μην εμφανιστεί στο βήμα και να καταθέσει εννιασέλιδο υπόμνημα.
Αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε είναι ότι νωρίτερα, ο πρώην επίτροπος έπιασε το τηλέφωνο και ζήτησε αναβολή της διαδικασίας από τον Νικήτα Κακλαμάνη.
Ο πρόεδρος της Βουλής, όμως, του έκοψε αμέσως τον αέρα, αφού η προβλεπόμενη τρίμηνη προθεσμία και η βαρύτητα της δικογραφίας δεν άφηναν τέτοια περιθώρια.
Και κάπως έτσι, η πόρτα έκλεισε και στον Αβραμόπουλο έμεινε να διαμηνύει μέσω του υπομνήματος ότι έχει ήδη κανονισμένο ραντεβού για οικειοθελή εμφάνιση στις Βρυξέλλες.
Α.Ο.
ieidiseis.gr
INTIME NEWS / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






















































