Μοιράσου το άρθρο

Οι Νίκος Παππάς, Χρήστος Γιαννούλης και Γιάννης Σαρακιώτης στόχευσαν εναντίον του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Μεταφορών για το νέο πρόβλημα που προέκυψε τη Δευτέρα στο σιδηρόδρομο.

«Ο νέος εκτροχιασμός αμαξοστοιχίας, έξω από την Τιθορέα αυτή τη φορά, επιβεβαιώνει αυτό που όλοι γνωρίζουμε. Ότι ο σιδηρόδρομος έχει καταρρεύσει με ευθύνη των κυρίων Μητσοτάκη και Καραμανλή», αναφέρουν σε δήλωσή τους οι Νίκος Παππάς, Χρήστος Γιαννούλης και Γιάννης Σαρακιώτης.

Ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών, ο αναπληρωτής τομεάρχης και ο αναπληρωτής τομεάρχης Έρευνας και Τεχνολογίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σημειώνουν ότι «200 επιβάτες, που ευτυχώς είναι καλά στην υγεία τους, έγιναν σήμερα μάρτυρες αλλά και θύματα της τριετούς πολιτικής αποδιοργάνωσης και καταστροφής».

Σχολιάζουν ότι όμως «δεν είναι οι πρώτοι» και ότι «δυστυχώς, δεν θα είναι και οι τελευταίοι», για να τονίσουν ότι «η κυβέρνηση Μητσοτάκη και ο ΟΣΕ, εκτός από μια “συγγνώμη”, οφείλουν και εξηγήσεις για τη νέα αστοχία στα “κλειδιά” και για το αν λειτούργησε η τηλεδιοίκηση».

news247.gr

EUROKINISSI

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις