Μοιράσου το άρθρο

 

Ούτε μια μέρα δεν κράτησε η προπαγάνδα και η εφορία για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στις Ηνωμένες Πολιτείες,  και τα χειροκροτήματα από το Κογκρέσο και τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης.

Οι «σύμμαχοί» μας Αμερικανοί,  το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, με μια απαράδεκτη τοποθέτηση δείχνουν πως η ασφάλεια της χώρας δεν μπορεί να στηριχτεί στους υπερατλαντικούς συμμάχους.

 

Οι υπερπτήσεις των τουρκικών αεροσκαφών σε απόσταση αναπνοής, μόλις 2,5 ναυτικών μιλίων από την Αλεξανδρούπολη, έγιναν την περασμένη Τετάρτη. Όταν ο Έλληνας πρωθυπουργός ολοκλήρωνε το ταξίδι της επιστροφής από την Ουάσιγκτον και ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου, βρισκόταν στην αμερικανική πρωτεύουσα με τον ομόλογό του Άντονι Μπλίνκεν.

Επί δυο και πλέον ημέρες,  αποσιωπήθηκε το γεγονός από την κυβέρνηση,  γιατί θα θόλωναν οι θριαμβολογίες από τα χειροκροτήματα του πρωθυπουργού στο Κογκρέσο και θα αποκαλύπτονταν η προπαγάνδα,  πριν αλέκτορα λαλήσαι τρις.

Τώρα προσπαθούν να τα ρίξουν στον ΥΠ.ΕΞ Νίκο Δένδια…Του το χρωστούν!

Άμεση ανάλυση / Ο Δένδιας συγκρούστηκε με τον Τσαβούσογλου με το βλέμμα στο πρωθυπουργικό περιβάλλον | Αυγή

 

Κατάντια μιας κυβέρνησης,  που διεκδίκησε την ψήφο του Ελληνικού λαού με το Μότο,  «κυβέρνηση των Αρίστων»,  η οποία όμως δεν μπορεί να υπερασπιστεί ούτε καν το δικαίωμά μας για εθνική κυριαρχία.

Όλα τα θυσιάζει στο βωμό της επικοινωνίας και στην προσωπική προβολή του πρώτου εκ των «Αρίστων»,  

Γιώργος Κύρτσος / Ο Μητσοτάκης θεωρεί ότι πρωταγωνιστεί στη «Δυναστεία» | Αυγήκρατώντας το λαό στο σκοτάδι.

Ζωή Στεργίου

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις