⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google
Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.
➕ Προσθήκη στη GoogleΗ Λευκωσία ανακοίνωσε ότι σύμφωνα με την Αρχή Ψηφιακής Ασφάλειας, το περιστατικό παραπέμπει σε τουρκική ομάδα χάκερ – Ελήφθησαν πρόσθετα μέτρα ασφαλείας για προληπτικούς λόγους
Η Κυπριακή Βουλή επιβεβαιώνει με ανακοίνωσή της την κυβερνοεπίθεση, την οποία είχε δεχθεί η επίσημη ιστοσελίδα της στις 5 Απριλίου 2021.
«Στα συμπεράσματά της η Αρχή Ψηφιακής Ασφάλειας διαπιστώνει εξάλλου ότι το περιστατικό κυβερνοεπίθεσης εναντίον της ιστοσελίδας της Βουλής προέρχεται από εύρος διευθύνσεων που παραπέμπει σε τουρκική ομάδα hacker», προστίθεται.
Συγκεκριμένα αναφέρει ότι «σε συνέχεια σχετικής ανακοίνωσης της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κύπρου, στις 5/4/2021 και κατόπιν λήψης των αναλύσεων δεδομένων στις οποίες προέβη η Αρχή Ψηφιακής Ασφάλειας, η Βουλή των Αντιπροσώπων ανακοινώνει ότι επιβεβαιώνεται η κυβερνοεπίθεση την οποία είχε δεχθεί η επίσημη ιστοσελίδα της κατά την ημερομηνία αυτή».
Η Αρχή Ψηφιακής Ασφάλειας, αναφέρει τέλος στην ανακοίνωση της η Βουλή, υπενθυμίζει «ότι χάρη στην έγκαιρη αντιμετώπιση του περιστατικού δεν υπήρξε κανένα αρνητικό αποτέλεσμα, ενώ στη συνέχεια λήφθηκαν πρόσθετα μέτρα ασφάλειας για προληπτικούς λόγους».
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





















































