⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google
Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.
➕ Προσθήκη στη GoogleΤην απογοήτευσή του για την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, με αφορμή τις καταγγελίες σχετικά με τις οικονομικές απαιτήσεις της, εξέφρασε ο Ντόναλντ Τραμπ σε συνέντευξή του στο Newsmax την Παρασκευή. Ο Αμερικανός πρόεδρος αναφέρθηκε, παράλληλα, στη μεταξύ τους σχέση, ξεκαθαρίζοντας πως δεν τη γνωρίζει τόσο καλά.
Ο Τραμπ δήλωσε δυσαρεστημένος από όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για την Γκίλφοϊλ, ενώ απέφυγε να δώσει σαφή απάντηση για το ενδεχόμενο χορήγησης προεδρικής χάρης, σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι καταγγελίες σε βάρος της. Μεταξύ άλλων, οι αναφορές αφορούν οικονομικές συναλλαγές με δωρητή του Αμερικανού προέδρου, πολυτελή τρόπο ζωής της στην Αθήνα, μετακινήσεις με ιδιωτικά αεροσκάφη και κότερα χωρίς την απαιτούμενη αδειοδότηση, καθώς και καταγγελίες για κακομεταχείριση μελών του προσωπικού της.
Όταν ο δημοσιογράφος του Newsmax ρώτησε τον Ντόναλντ Τραμπ αν θα εξέταζε το ενδεχόμενο να απονείμει προεδρική χάρη στην Κίμπερλι Γκιλφόιλ, αν αντιμετώπιζε εν τέλει νομικές περιπέτειες, ο ίδιος είπε: «δεν θέλω να το σκέφτομαι».
Αποκάλυψε δε πως απογοητεύτηκε έντονα από τις αποκαλύψεις των αμερικανικών μέσων ενημέρωσης ενώ δεν έχει μιλήσει ακόμα μαζί της.
Ο Ντόναλντ Τραμπ επιχείρησε επίσης να αποσαφηνίσει τη φύση της προσωπικής τους σχέσης, επισημαίνοντας ότι αν και γνωρίζονταν χρόνια, δεν την ήξερε καλά. Βέβαια όταν την έχρισε πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, την αποκάλεσε ως «καλή του φίλη». Ταυτόχρονα, είχε αρραβωνιαστεί και τον γιο του, Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ.
Στο τώρα βέβαια ανέφερε: «τη γνωρίζω όλα αυτά τα χρόνια. Τη γνωρίζω εδώ και πολλά χρόνια. Ήταν παντρεμένη με τον Γκάβιν Νιούσομ. Όχι τόσο καλά, αλλά τη γνωρίζω».
«Έκανε πολύ καλή δουλειά στην Ελλάδα»
Παρά τις επιφυλάξεις του για όσα έχουν δημοσιοποιηθεί, ο Αμερικανός πρόεδρος διαχώρισε τις καταγγελίες από την αξιολόγησή του για την παρουσία της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στην Αθήνα.
Όπως υποστήριξε, η πρώην πρέσβης είχε καταφέρει να αποκτήσει σημαντική δημοτικότητα στην Ελλάδα, ενώ χαρακτήρισε θετικό το έργο της.
«Το ενδιαφέρον είναι ότι στην Ελλάδα είχε γίνει εξαιρετικά δημοφιλής. Έκανε πολύ καλή δουλειά ως πρέσβης στην Ελλάδα», ανέφερε συγκεκριμένα.
Ωστόσο, επανήλθε στα δημοσιεύματα που αφορούν μηνύματα τα οποία φέρεται να είχε ανταλλάξει η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, δηλώνοντας αιφνιδιασμένος από το περιεχόμενό τους.
«Είμαι απογοητευμένος. Είναι ένας πολύ ικανός άνθρωπος. Και όταν διάβασα τα πράγματα που έλεγε σε μηνύματα, τα διάβασα στις εφημερίδες, εξεπλάγην. Απογοητεύτηκα», υπογράμμισε.
thestival.gr
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






















































