Ένας νεαρός άνδρας, μόλις 29 ετών, άφησε την τελευταία του πνοή στην Κρήτη, με τις αρχές να ερευνούν τις συνθήκες θανάτου του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 29χρονος – ο οποίος έχει καταγωγή από τη Γερμανία – μεταφέρθηκε από φιλικό του πρόσωπο στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, έχοντας λιποθυμήσει.
Όπως αναφέρθηκε, ο 29χρονος είχε καταναλώσει αρκετή ποσότητα αλκοόλ και εκεί που περπατούσε στο πεζοδρόμιο ένιωσε έντονη αδιαθεσία και λιποθύμησε.
Δυστυχώς, ο 29χρονος λίγες ώρες αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Ρεθύμνου με τους γιατρούς να ενημερώνουν και την αστυνομία.
Ήδη έχει παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής για να αποσαφηνιστούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών για την υπόθεση.
zougla.gr
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






















































