Ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ Κυριάκος Βελόπουλος,  ήταν καλεσμένος στο ONE Channel και στην εκπομπή «One Talk», όπου “ανακρίθηκε” από τους δημοσιογράφους Τάκη Χατζή, Γιάννη Τριάντη και τον Νίκο Στέφο.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις με επιχειρήματα, ερωτήσεις που αφορούσαν στο πρόγραμμα του κόμματος, στην προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, στην παραβίαση της συμφωνίας από τους Σκοπιανούς και στην καταγγελία της συμφωνίας που θα κάνει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ,  μόλις αναλάβει την κυβέρνηση με εντολή του λαού. Ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ Κυριάκος Βελόπουλος, τοποθετήθηκε στο πρόβλημα που υπάρχει στη Φλώρινα με Σκοπιανούς και στην παραβίαση της συμφωνίας από τα Σκόπια.

Οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων  συνεχίστηκαν  με τον τομέα της φορολόγησης των Ελλήνων,  που αναφέρονται στο πρόγραμμα του κόμματος. Ο Κυριάκος Βελόπουλος απάντησε με ευχέρεια,  αφού “το οικονομικό πρόγραμμα του κόμματος αλλάζει εντελώς το παραγωγικό μοντέλο της χώρας, παράγωντας πλέον πλούτο και όχι χρέη”. Η οριζόντια φορολόγηση των Ελλήνων σε ύψος 15%, είναι ακόμη μια καινοτομία της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ. Ο Κυριάκος Βελόπουλος απέδειξε πως η κυβέρνηση είπε ψέματα στο λαό με τα χρήματα του ταμείου ανάκαμψης που διαφημίζει ως επιτυχία,  αφού το ποσό των 31 δις ευρώ που έλαβε ως “επιχορηγήσεις”, συμπεριλαμβάνει το ποσό των 12 δις ευρώ ως δάνεια με επιτόκιο 3,8%, κάτι που απέκρυψε η κυβέρνηση.

Η υποστήριξη του πρωτογενή τομέα για να βοηθηθούν οι αγρότες, αλιείς και κτηνοτρόφοι, ώστε αυτός να παράξει πλούτο,  είναι ακόμη μια ουσιαστική αλλαγή της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, την οποία ανέλυσε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Η ίδρυση νέων εξωκοινοβουλευτικών κομμάτων με υποστήριξη συγκεκριμένων μοναχών,  κατακρίθηκε από τον πρόεδρο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, αφού αποτελεί εργαλειοποίηση του Χριστιανισμού και θα διαιρέσει το Χριστεπώνυμο πλήθος.

Οι κομματικοί διορισμοί 2.300 ατόμων σε 32 ανεξάρτητες αρχές που “ίδρυσαν” τα κόμματα εξουσίας παρά το Σύνταγμα,  αποτελεί αιχμή δόρατος για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ,  αφού θα αποδώσει στο κράτος το ποσό των 1 δις ετησίως, ποσό που θα επιστρέψει στον πρωτογενή τομέα για να τον στηρίξει.

Η ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων και ο τρόπος που αυτά θα αναπτυχθούν στην Ελλάδα,  είναι ακόμη ένα θέμα που απάντησε ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ Κυριάκος Βελόπουλος.

Η υπερσυγκέντρωση υπουργείων στην Αθήνα,  είναι ακόμη ένα θέμα το οποίο υποβαθμίζει την περιφέρεια.

Η διαφορά των προγραμμάτων των υπολοίπων κομμάτων από το πρόγραμμα της ΕΛΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ,  και ο αποκλεισμός από τα media ήταν θέματα που ανέδειξε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Οι επιστολές του Ιησού και το φάρμακο για τη φαλάκρα, ήταν το “στρίμωγμα” των δημοσιογράφων στον πρόεδρο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ Κυριάκο Βελόπουλο, ο οποίος απάντησε …

 

Δείτε ολόκληρη την ενδιαφέρουσα συνέντευξη και την απάντηση του Κυριάκου Βελόπουλου  για τις “επιστολές του Ιησού” στο 1.00΄:

Ζωή Στεργίου

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις