Τρομερή καταγγελία από τον πρόεδρο των δανειοληπτών(ηχητικό)

Τρομερή καταγγελία από τον πρόεδρο των δανειοληπτών Βαγγέλη Κρητικό για τα όσα συμβαίνουν στο ξεχασμένο μέτωπο των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας.

Ο κύριος Γραμμένος κάνει λόγο για τσουνάμι πλειστηριασμών που συμβαίνει ενόσω η κοινωνία απασχολείται με τον τεχνητό διχασμό ανάμεσα σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους και καταγγέλλει περιστατικά όπου ελληνικές οικογένειες πετιούνται έξω με την χρήση βίας και τις απειλές «φουσκωτών».

Στο συγκεκριμένο ηχητικό που παραθέτουμε ο κύριος Γραμμένος περιγράφει την σκηνή  μιας τέτοιας επίσκεψης δικαστικού επιμελητή και «φουσκωτών» στο σπίτι ενός άρρωστου ηλικιωμένου συμπολίτη μας. Ο δικαστικός επιμελητής διέταξε το ηλικιωμένο ζευγάρι και την οικογένεια του γιού τους που διαμένουν όλοι μαζί, «να σηκωθούν να φύγουν αμέσως».

Το αποτέλεσμα της πίεσης και των απειλών, όπως καταγγέλλει ο κύριος Γραμμένος, ήταν ο ηλικιωμένος κύριος να οδηγηθεί στο νοσοκομείο. 

Ο πρόεδρος των δανειοληπτών κάνει λόγο για επέλαση των ξένων Funds στην χώρα μας  και για δεκάδες ανάλογες περιπτώσεις χρήσης βίας και απειλών προς τους δανειολήπτες.

 

Ακούστε ολόκληρο το ηχητικό απόσπασμα από εκπομπή του ραδιοσταθμού  FOCUS FM

pronews.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις