Ο ΠΑΟΚ θα τιμωρηθεί με μια ακόμα αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, ξεχωριστά από αυτές που προβλέπονται για τα περιστατικά βίας

Βαριά αναμένεται να είναι η τιμωρία για τον ΠΑΟΚ, για όσα έγιναν με την εισβολή των οπαδών του στο γήπεδο στο ντέρμπι με τον Αρη.

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα του Λουτσέσκου θα τιμωρηθεί με μια ακόμα αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, ξεχωριστά απ’ αυτές που προβλέπονται για τα περιστατικά βίας.

Ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, έκανε παρέμβαση στην Ολομέλεια της Βουλής έγια το θέμα με τους ανεμβολίαστους συλληφθέντες οπαδούς του ΠΑΟΚ, ύστερα από τα επεισόδια που προξένησαν στο ντέρμπι με τον Άρη.

Σύμφωνα με το «thessnews.gr», έπειτα από επικοινωνία που είχε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ με τον με τον υπουργό Υγείας, διευκρινίστηκε ποιες θα είναι αυτές και ο λόγος που θα επιβληθούν.

Συγκεκριμένα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» αναμένεται να τιμωρηθεί με μια ακόμα αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, ξεχωριστά απ’ αυτές που προβλέπονται για τα περιστατικά βίας.

Επίσης, εκτός από αυτό, στον ΠΑΟΚ θα επιβληθεί και πρόστιμο για μη έλεγχο εισόδου στο γήπεδο, ενώ πρόστιμο θα επιβληθεί και στους οπαδούς που μπήκαν χωρίς πιστοποιητικό.

lawandorder.gr

eurokinissi