«Ο Μητσοτάκης θέλει να διαχύσει τις ευθύνες του»
«Ζητάτε από εμάς βοήθεια για να αναστήσουμε το νεκρό που δολοφονήσατε εσείς. Ο Λάζαρος αναστήθηκε μια φορά από τον Ιησού, τον οποίο εμείς δεν μπορούμε να υποκαταστήσουμε. Εσείς έχετε τον Μωυσή, μόνο που δεν ανοίγει τις θάλασσες, αλλά σας βουλιάζει». Με αυτόν τον τρόπο ο Κυριάκος Βελόπουλος ανακοίνωσε στην Ολομέλεια της Βουλής ότι η Ελληνική Λύση δεν θα συμμετέχει στην Διακομματική Επιτροπή για το αγροτικό που προτείνει η κυβέρνηση.
«Η δήθεν διακομματική θα είναι το άλλοθί σας. Αφού έχετε την πλειοψηφία κάνετε ό,τι θέλετε. Και εσείς θέλετε συνεργούς στο έγκλημα», ανέφερε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης προειδοποιώντας ότι στόχος του Κ. Μητσοτάκη είναι «: αφ’ ενός να φορτώσει σε όλο το πολιτικό σύστημα την αποτυχία του, αφ’ ετέρου να διαχύσει τις ευθύνες για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ».
«Δεν σέβεται το κοινοβούλιο…μας θεωρεί πλέμπα»
«Σήμερα απεδείχθη ότι ο πρωθυπουργός δεν σέβεται καθόλου το κοινοβούλιο. Μας θεωρεί τίποτα. Μας θεωρεί πλέμπα. Γι’ αυτό και δεν ήρθε εδώ ο ίδιος. Αποφάσισε να γίνει σήμερα αυτή η συζήτηση και αυτός πήγε στο Νταβός», τόνισε ο Κ. Βελόπουλος και συνέχισε: «του απαντάμε λοιπόν ότι η συμπεριφορά γεννά συμπεριφορά. Δεν μας σέβεται, δεν τον σεβόμαστε.
«Μας θεωρεί πλέμπα, τον θεωρούμε οσφυοκάμπτη του Νταβός και δούλο της παγκόσμιας ελίτ. Γι’ αυτό και δεν δεχόμαστε να συμμετάσχουμε στην φαρσοκωμωδία σας». Ο Κ. Βελόπουλος εξέφρασε την στήριξή του στην Β. Τυχεροπούλου που διώκεται από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και τον αγροτοσυνδικαλιστή Κ. Ανεστίδη λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «σας πείραξαν όσα είπε ο Ανεστίδης. Όταν ο εφοπλιστής Λασκαρίδης είχε πει ότι έχει αφοδευμένο τον πρωθυπουργό, δεν είδα να πειραχτείτε. Και παρ’ όλα αυτά τον βάλατε στην φρεγάτα ΚΙΜΩΝ να κάνει την ονοματοθεσία! Αφοδευμένος, ξεαφοδευμένος, απέναντι στους ισχυρούς είστε όλοι κότες! Όμως η Ελλάδα δεν χρειάζεται ούτε κότες, ούτε κιοτήδες. Χρειάζεται αετούς!». Ακόμη κατήγγειλε τον μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης ο οποίος «κληρονομεί από πιστούς ακίνητα και στην συνέχεια τα πουλάει σε Βουλγάρους και σε Τούρκους».
newsbreak.gr
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






















































