«ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι βουτηγμένοι στα σκάνδαλα, γι’ αυτό και θέλουν να μετατρέψουν τις εκλογές σε λασπομαχίες και όχι σε σύγκριση προγραμμάτων» δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.
«Σε αντίθεση με την Ελληνική Λύση, το μόνο πρόγραμμα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι το πώς θα βάλουν χέρι στις τσέπες των Ελλήνων και πώς θα γίνουν πλουσιότεροι οι ίδιοι, δυστυχώς, κάνοντας συνεχώς εγκλήματα» πρόσθεσε.
«Αυτό δεν είναι κυβέρνηση, αλλά ο λίβας που καίει τα σπαρτά»
«Ένας στους δύο Έλληνες χρωστάει στην εφορία. Για πρώτη φορά στα ελληνικά χρονικά οι Έλληνες χρωστούν και στους παρόχους ενέργειας τεράστια ποσά», δήλωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος, επισημαίνοντας: «Αυτό δεν είναι κυβέρνηση. Αυτό είναι ο λίβας που καίει τα σπαρτά. Όπου σπαρτά οι Έλληνες, όπου λίβας η ελληνική, δυστυχώς, καταστροφική κυβέρνηση».
Αυτό δεν είναι κυβέρνηση. Αυτό είναι ο λίβας που καίει τα σπαρτά.
Ένας στους δύο Έλληνες χρωστάει στην εφορία. Για πρώτη φορά στα ελληνικά χρονικά οι Έλληνες χρωστούν και στους παρόχους ενέργειας τεράστια ποσά.
Αυτό δεν είναι κυβέρνηση. Αυτό είναι ο λίβας που καίει τα σπαρτά.… pic.twitter.com/pH1lfH5Dck
— Κυριάκος Βελόπουλος (@velopky) May 15, 2026
enikos.gr
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις























































