Βloomberg «καρφώνει» Κ.Μητσοτάκη: Το σκάνδαλο των υποκλοπών έχει κλιμακωθεί

18
Μοιράσου το άρθρο

Η δημοσιογράφος επισημαίνει στον πρωθυπουργό ότι το σκάνδαλο των υποκλοπών απασχολεί τον διεθνή τύπο

Τα εγχώρια ΜΜΕ στην Ελλάδα καμαρώνουν την «περπατησιά» του πρωθυπουργού στη Νέα Υόρκη, ενώ στο εξωτερικό επιμένουν να αναδεικνύουν το σκάνδαλο των υποκλοπών και να θέτουν ερωτήματα.

Η δημοσιογράφος επισημαίνει στον πρωθυπουργό ότι το σκάνδαλο των υποκλοπών που αφορά μάλιστα στην κυβέρνησή του, απασχολεί τον διεθνή τύπο και γεννά προβληματισμούς αναφορικά με τη διαχείριση του από την κυβέρνηση.

Του υπενθυμίζει ότι ο ίδιος δήλωσε πως «είπατε ότι ήταν νόμιμο, αλλά ίσως λάθος. Αλλά αυτό το ζήτημα έχει κλιμακωθεί και έχει προκαλέσει πολλές αντιπαραθέσεις. Πού βρίσκεται τώρα και πόσο επηρεάζει για τη δική σας εικόνα;»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην απάντησή του ισχυρίζεται ότι η κυβέρνηση του αντιμετώπισε το θέμα των παρακολουθήσεων «με ειλικρίνεια και διαφάνεια».

Είναι ένα σοβαρό θέμα το οποίο έθιξα πολύ ανοιχτά από την αρχή, «παραδεχόμενος με θάρρος ότι έγινε ένα λάθος, κάνοντας αλλαγές σε πρόσωπα και φροντίζοντας να έχουμε ακόμη πιο αυστηρά φίλτρα όσον αφορά το θέμα των παρακολουθήσεων».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης όμως απέφυγε να αναφερθεί στις «πομπές» των στελεχών του, για την ρητορική του απορρήτου, και τις καταγγελίες για τις διαρροές. Η τακτική τους δεν τον σταμάτησε όταν ισχυρίστηκε πως η κυβέρνησή του «με ειλικρίνεια και διαφάνεια» πορεύεται στη διαλεύκανση του σκανδάλου.

pronews.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Αν σας άρεσε το άρθρο

Κάνετε Like