Δεκτή έγινε η πρόταση της Εισαγγελέως του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου για την ενοχή των τριών αστυνομικών που κατηγορούνται για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, σε βάρος διαδηλωτή που δεν βρίσκεται σήμερα στη ζωή, έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Βόλου.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, το δικαστήριο τους αναγνώρισε το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου.

Η εισαγγελέας πρότεινε για τους δύο αστυνομικούς ποινή φυλάκισης δέκα μηνών και στον τρίτο αστυνομικό οκτώ μηνών. Ωστόσο, η πρόεδρος αποφάσισε ποινή φυλάκισης 2 ετών στον καθένα με τριετή αναστολή και δικαίωμα έφεσης.

Η απόφαση του Δικαστηρίου έγινε δεκτή με συνθήματα κατά της αστυνομίας από τους παρευρισκόμενους. Το παρών στη δίκη έδωσε και ο πατέρας του Βασίλη Μάγγου, Γιάννης Μάγγος, ο οποίος κατήγγειλε ότι δέχθηκε απειλές από αστυνομικούς στους διαδρόμους του Δικαστικού Μεγάρου.

Με την ανακοίνωση της απόφασης ο πατέρας του Βασίλη Μάγγου ξέσπασε σε φωνές: “Είστε ένοχοι”.

Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Βόλου υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη, καθώς από νωρίς το πρωί έχουν συγκεντρωθεί έξω από τα δικαστήρια εκπρόσωποι συλλογικοτήτων που συμπαρίστανται στην οικογένεια του Βασίλη Μάγγου.

thestival.gr

Φωτογραφία: Intime

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις