Στο προσκήνιο ήρθε σήμερα πάλι στο Τριμελές πλημμελειοδικείο, η υπόθεση του Ορφανοτροφείου Βόλου με κατηγορούμενο, για δεύτερη φορά, τον πρώην πρόεδρό του κ Άγγελο Αγραφιώτη, έπειτα από μήνυση του επόμενου προέδρου, κ  Κ. Θεοδώρου, για συκοφαντική δυσφήμιση, στα πλαίσια συνέντευξης τύπου που είχε δώσει ο πρώτος και κατά την οποία είχε αναφερθεί σε σεξουαλική κακοποίηση τροφίμων το 2017 επί θητείας Κ. Θεοδώρου.  

 

Σημειώνεται ότι ο κ Άγγελος Αγραφιώτης είχε αθωωθεί στον πρώτο βαθμό, όμως ο Εισαγγελέας είχε ασκήσει σε βάρος του έφεση, η οποία κρίθηκε από το κατ΄ έφεση Δικαστήριο απαράδεκτη, και έτσι ο κ Άγγελος Αγραφιώτης αθωώθηκε σήμερα για δεύτερη φορά, και πλέον οριστικά. 

Συνήγοροι υπεράσπισης ήταν οι κ.κ Αλέξανδρος Κατσιακιώρης Βόλου και Χρήστος Θεοδωρακόπουλος Αθηνών.

 

Ο κ Αγραφιώτης μετά την αθώωση του για δεύτερη φορά, δήλωσε:

Άνοιγμα φωτογραφίας

«Με εξανάγκασαν σε παραίτηση, επειδή στο ίδρυμα είχε ξεκινήσει να γίνεται δουλειά με τα παιδιά και δημοσιοποιήθηκε ποιοι από το Δ.Σ έπαιρναν ακόμη και τρόφιμα στα σπίτια τους…  Οι διώκτες μου, επί 4 χρόνια, σήμερα έλαβαν την οριστική απάντηση της δικαιοσύνης την οποία και ευχαριστώ. Η ανάληψη της διοίκησης ενός ιδρύματος δεν είναι «λάφυρο» για να επαίρεται κάποιος ότι κατατρόπωσε τον «αντίπαλο», αλλά υπέχει υποχρεώσεις και αντανακλαστικά έναντι των παιδιών που ζουν σε αυτό και της κοινωνίας του Βόλου που χρόνια στήριζε το ίδρυμα. Ως πρώην τρόφιμος του ιδρύματος που μεγάλωσα στο Ορφανοτροφείο Βόλου, αισθάνομαι περήφανος και δηλώνω πως θα συνεχίζω να είμαι δίπλα στα παιδιά που ζουν σε αυτό, τα οποία αισθάνομαι αδέρφια μου».

photo:ertnews.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις