Μοιράσου το άρθρο

Θυμωμένος πολύ εμφανίστηκε σήμερα στο Δημοτικό συμβούλιο ο δήμαρχος Βόλου. Η καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου για να καταβάλει ο Δήμος Βόλου 3.000€ σε εκδότη του Βόλου, και η αποκάλυψη της βίλας με πισίνα στη Σκιάθο, σε οικόπεδο 8 στρεμμάτων που αγόρασε για μόλις… 20.119,40 ευρώ και αυτά… του τα δώρισαν,  τον έχει εξαγριώσει!!!

Απορία βέβαια συνεχίζει να υπάρχει,  αφού με 20.000€ δεν αγοράζεις ούτε γκαρσονιέρα 50ετίας στο Βόλο, όχι 8 στρέμματα στη Σκιάθο!

 

Ο δήμαρχος Βόλου χαρακτήρισε κοπρίτες και υποκείμενα τους κ.κ. Αποστολάκη και Παπαδούλη, επικεφαλής των αντιπολιτεύσεων στο δημοτικό συμβούλιο Βόλου, που έκαναν λόγο για ένα ανεξήγητο πόθεν έσχες του δημάρχου, που δηλώνει βίλα στη Σκιάθο σε 8 στρέμματα οικόπεδο με πισίνα 68 τετραγωνικών. Φαίνεται ότι απέκτησε όχι την πλήρη αλλά την ψιλή κυριότητα του ακινήτου της Σκιάθου (άγνωστο ποιος έχει την επικαρπία), με αντικειμενική αξία συμβολαίου απόκτησης 20.119,40 ευρώ, που μάλιστα προήλθαν από … δωρεά!

Επίσης ο δήμαρχος δήλωσε,  πως το εκατομμύριο που είχε ξεχάσει, σύμφωνα με προσωπική του δήλωση,  να αναφέρει στην φορολογία εισοδήματος  ο λογιστής του, ήταν πρόστιμο και όχι έσοδα. Μάλιστα χαρακτήρισε καθίκι τον εφοριακό υπάλληλο που έλεγξε τα φορορολογικά του.

Χαρακτήρισε τους κ.κ. Αποστολάκη και Παπαδούλη κοπρίτες και υποκείμενα που κυκλοφορούν στο δρόμο γιατί αυτός είναι ένας άνθρωπος που πασχίζει να δημιουργήσει. Θα τους σύρει όλους στα δικαστήρια , ενώ χαρακτήρισε τυχοδιώκτη της δημοσιογραφίας τον εκδότη κ. Καρεκλίδη , που δικαιώθηκε για πολλοστή φορά στα δικαστήρια εις βάρος του .

Είπε πως θα “δίνει μόνο τα τρία του κάθε μέρα στον Καρεκλίδη”,  μιας και το δικαστήριο επιδίκασε 3000 ευρώ.

”Τι σας νοιάζει εσάς τι κάνω εγώ με την ομάδα, με την οικογένειά μου ή τι κάνω στην Αθήνα. Τα έφαγα τα λεφτά” είπε , ενώ όταν ήρθε στον Βόλο ως δήμαρχος και κατέθεσε πόθεν έσχες εμφανιζόταν ως πάμφτωχος, σχεδόν με μηδενικά έσοδα.
“Εγώ κρίνομαι μόνο για το έργο μου στον Βόλο”, εκτίμησε και είπε πως αθωώθηκε και για το αδήλωτο εκατομμύριο και για τα στημένα στο ποδόσφαιρο.
“Δε μασάω εγώ από τίποτα”, δήλωσε και είπε πως δεν πρέπει κανείς να ανακατεύει την οικογένειά του στα οικονομικά του!
Χαρακτήρισε νούμερα τους επικεφαλής της αντιπολίτευσης και είπε ότι θα τους σύρει στα δικαστήρια ενώ οι Καπουρνιώτης και Μαλαματίνης φώναζαν και δεν επέτρεπαν στον κ. Αποστολάκη να τοποθετηθεί . Μάλιστα ο δήμαρχος και λοιποί υποστήριζαν πως δεν ξέρουν τι δουλειά κάνει ο οικονομολόγος κ. Παπαδούλης.

“Κανείς δεν ανακάτεψε ποτέ την οικογένειά σου γιατί μας χωρίζει ένα ολόκληρο σύμπαν. Για το 1 εκ. ευρώ βγήκες στον αφρό με νομολογία του ΣΤΕ για τις ανέλεγκτες υποθέσεις με παρέλευση δεκαετίας. Εξήγησε μας ποιος σου έκανε δωρεά για την βίλα στη Σκιάθο και σε ποιον ανήκει. Σταμάτα τους κουτσαβακισμούς και πες ποιος έχει τον ΝΠΣ και ποιος θα πάρει τα λεφτά από την πώληση”, ανέφερε ο κ. Αποστολάκης.

Με πληροφορίες από:gegonotanews.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις