Ο 40χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου

Ως πελάτης μπήκε στο ταξί ενός 53χρονου στο Βόλο το απόγευμα της Τετάρτης ένας 40χρονος Έλληνας, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ολιγόλεπτη απουσία του οδηγού για να κλέψει από το εσωτερικό του αυτοκινήτου τις εισπράξεις του ύψους 600 ευρώ. Στη συνέχεια, έφυγε και με τα κλεμμένα χρήματα αγόρασε ηρωίνη για προσωπική του χρήση.

Όμως, βάσει της περιγραφής του που έδωσε ο οδηγός του ταξί, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη. Στην κατοχή του βρέθηκε η συσκευασία με ηρωίνη βάρους 4,16 γραμμαρίων που είχε αγοράσει, ενώ κατασχέθηκαν και 340 ευρώ που αποδόθηκαν στον ταξιτζή. Ο 40χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου, που του άσκησε δίωξη για κλοπή και παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ανήλικος έκλεψε χρήματα από κατάστημα
Στα ίχνη ενός ανήλικου Έλληνα οδήγησε η έρευνα που διενεργήθηκε από την Ασφάλεια για την διάρρηξη που είχε γίνει τον περασμένο Φεβρουάριο σε ένα κατάστημα στις Σέρρες, από το εσωτερικό του οποίου είχαν κλαπεί 100 ευρώ. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που περιλαμβάνει τους γονείς για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις