Σε εκδήλωση της ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενας Κουντουρά, για το δυστύχημα των Τεμπών θα μιλήσει η πρόεδρος του Συλλόγου Πληγέντων Δυστυχήματος ΤΕΜΠΗ 2023, Μαρία Καρυστιανού, το απόγευμα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες

Είναι η δεύτερη φορά σε διάστημα 50 ημερών που η κ. Καρυστιανού μιλά σε εκδήλωση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο καθώς έχει προηγηθεί στα μέσα Φεβρουαρίου η συμμετοχή της σε αντίστοιχη εκδήλωση του έτερου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Αρβανίτη, όπως αναφέρει το newsbomb.gr.

Στη σημερινή εκδήλωση που τιτλοφορείται «Σιδηροδρομική Τραγωδία στα Τέμπη: Απαιτώντας Δικαιοσύνη, Διαφάνεια και Ασφάλεια» έχει προγραμματιστεί να μιλήσει και ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλης Κόκκαλης, καθώς επίσης και η πρόεδρος της Επιτροπής Μεταφορών και Τουρισμού TRAN του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Karima Delli από το κόμμα των Πρασίνων.

Στους ομιλητές περιλαμβάνονται ακόμη ο επικεφαλής της Μονάδας Μεταφορών και Κινητικότητας της DG MOVE της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Keir Fitch, ο ποινικολόγος, μέλος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Θόδωρος Μαντάς, ο πρώην πρόεδρος των μηχανοδηγών, Κώστας Γενιδούνιας, η επιζήσασα τραυματίας Ευδοκία Τσαγκλή και οι νομικοί – εκπρόσωποι οικογενειών θυμάτων Ελεονώρα Γεωργίου και Γιώργος Ηλιόπουλος. Την εκδήλωση συντονίζει η δημοσιογράφος Γιάννα Παπαδάκου.

 

thestival.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις