Υποψήφιοι για δίπλωμα οδήγησης συνελήφθησαν με… ακουστικό στο αυτί

11
Μοιράσου το άρθρο

Δικογραφία και για δύο δασκάλους οδήγησης, που διέφυγαν του αυτοφώρου

Έντονο προβληματισμό προκαλεί στις Αρχές ότι μέσα σε μία εβδομάδα εντοπίστηκαν δύο περιπτώσεις υποψηφίων για δίπλωμα οι οποίοι σε συνέργεια με δασκάλους οδήγησης επιχείρησαν να εξαπατήσουν τους επιτηρητές στις θεωρητικές εξετάσεις για την απόκτηση του πολυπόθητου εγγράφου.

Τα δύο περιστατικά συνέβησαν στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου, το πρώτο στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών του Κεντρικού Τομέα Αθηνών και το δεύτερο στον Βόρειο Τομέα, με την ΕΛ.ΑΣ. να συλλαμβάνει δύο Πακιστανούς υποψηφίους (ηλικίας 42 ετών αμφότεροι) και να σχηματίζει δικογραφία και για τους δασκάλους οδήγησης με τους οποίους ήταν σε… ανοιχτή επαφή, παραβαίνοντας την κείμενη νομοθεσία.

Όπως διαπιστώθηκε και στις δύο περιπτώσεις, οι υποψήφιοι είχαν πάνω τους κινητά τηλέφωνα που όχι μόνο δεν είχαν απενεργοποιήσει (όπως προβλέπει ο κανονισμός), αλλά ήταν σε τηλεφωνική επικοινωνία με τους δασκάλους οδήγησης τους, έχοντας στα αυτιά τους ακουστικά τύπου «ψείρα» για να τους λένε τις απαντήσεις. Οι δύο συλληφθέντες ομολόγησαν τις πράξεις τους.

Όσον αφορά τους δασκάλους οδήγησης, αναζητήθηκαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου ωστόσο δεν εντοπίστηκαν.

Κώστας Παπαδόπουλος

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Αν σας άρεσε το άρθρο

Κάνετε Like