Απάντηση σε ρεπορτάζ γνωστής εφημερίδας για την κατάσταση των υποδομών στους σιδηροδρομικούς σταθμούς δίνει το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, διευκρινίζοντας ότι έχουν δημοσιευθεί φωτογραφίες από το 2019, δηλαδή με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Στην απάντησή του το Υπουργείο αναδημοσιεύει τις σχετικές φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν σε πρόσφατο ρεπορτάζ της εφημερίδας, εξηγώντας ότι είναι διαφορετική η σημερινή κατάσταση στις υποδομές στους σταθμούς των τρένων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση και οι επίμαχες φωτογραφίες:

Σε ρεπορτάζ της εφημερίδας «Καθημερινή», δημοσιεύονται φωτογραφίες με την κατάσταση των σταθμών που παραδόθηκαν το 2019, με την αλλαγή της κυβέρνησης, σε σχέση με την τωρινή κατάσταση.

Προκύπτει, με ακλόνητα πειστήρια, ότι παραλήφθηκε μία διαλυμένη κατάσταση η οποία συνεχίζει να ανατάσσεται με γοργούς ρυθμούς. Δυστυχώς, το τραγικό δυστύχημα συνέβη πριν από την ολοκλήρωση των έργων που αναμένεται στο τέλος Σεπτεμβρίου με πλήρη τηλεδιοίκηση όλου του κύριου άξονα.

Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτες, θα συνεχίσει την προσπάθεια να έρθουν στο φως τα αίτια και οι συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος, να επανεκκινήσει με ασφάλεια ο σιδηρόδρομος και να ολοκληρωθεί στον προβλεπόμενο χρόνο η αναβάθμιση των συστημάτων ασφαλείας του δικτύου.

 

thestival.gr
Intime

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις