⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google
Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.
➕ Προσθήκη στη GoogleΟ εμπρηστής προκάλεσε φωτιά σε οικόπεδο στην περιοχή του Παντοκράτορα, στη Ζάκυνθο, με αποτέλεσμα να καούν πάνω από 2 στρέμματα γης
Ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών χωρίς αναστολή και χωρίς δικαίωμα έφεσης, επέβαλε χθες το Τριμελές Δικαστήριο Ζακύνθου, σε ημεδαπό για την κατηγορία του εμπρησμού.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο ημεδαπός, προκάλεσε φωτιά σε οικόπεδο στην περιοχή του Παντοκράτορα, με αποτέλεσμα να καούν πάνω από 2 στρέμματα γης, χαμηλής βλάστησης.
Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις, οι οποίες απέτρεψαν την φωτιά να φτάσει σε γειτονικές ιδιοκτησίες. Ο κατηγορούμενος σήμερα το πρωί οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού.
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





















































