Ζημιές σε 40 αυτοκίνητα από τζιπ που μπήκε με 100 χιλιόμετρα στην Κεφαλληνίας – (VIDEO)
Ακινητοποιήθηκε μόνο όταν έσκασαν τα ελαστικά του από την τρελή πορεία – Συνελήφθη από αστυνομικούς και κρατείται
Περίπου 40 αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα επί της οδού Κεφαλληνίας, στο κέντρο της Αθήνας, στην Κυψέλη, υπέστησαν ζημιές νωρίς το απόγευμα της Τρίτης (14/5) όταν ο μεθυσμένος οδηγός ενός μαύρου τζιπ μπήκε στο δρόμο με μεγάλη ταχύτητα. Στην τρελή κούρσα του, έσκασαν τελικά τα λάστιχά του και ακινητοποιήθηκε, ενώ λίγα λεπτά αργότερα συνελήφθη και οδηγήθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, όπου και κρατείται έως αυτή την ώρα.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός έστριψε με ταχύτητα περίπου 100 χιλιομέτρων από την οδό Γ’ Σεπτεμβρίου στην Κεφαλληνίας και άρχισε διαδοχικά να χτυπά τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα προκαλώντας μεγάλες και μικρότερες ζημιές σε περίπου 40 από αυτά.
Οι περίοικοι έσπευσαν να τον σταματήσουν και ειδοποίησαν την αστυνομία, που τον εντόπισε και τον ακινητοποίησε σε μικρή απόσταση.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο οδηγός του τζιπ ήταν μεθυσμένος. Ο άνδρας έχει συλληφθεί και κρατείται στο ΑΤ Κυψέλης.
Πώς ακριβώς «από το 2019 αγωνίζεται να μετατρέψει την Ελλάδα σε σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος»;
Δεν ήταν «διάγγελμα», όπως το χαρακτήρισαν κάποιοι για να του προσδώσουν...