⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google
Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.
➕ Προσθήκη στη GoogleΤρεις αστυνομικοί στην Νέα Υόρκη οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο με την υποψία πως κατανάλωσαν χλωρίνη μέσα σε μίλκσεικ το οποίο και αγόρασαν σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας, το βράδυ της Δευτέρας, σύμφωνα με ανακοίνωση σωματείου αστυνομικών της πόλης.
Σύμφωνα με το CNN, το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης έχει ξεκινήσει έρευνα μετά την διακομιδή των τριών αστυνομικών σε τοπικό νοσοκομείο.
«Οι αστυνομικοί βρήκαν πως μία τοξική ουσία, που θεωρείται ότι είναι χλωρίνη, είχε τοποθετηθεί στα ροφήματα τους. Είχαν ήδη καταναλώσει μεγάλο μέρος τους όταν το αντιλήφθηκαν, αναφέρει η ανακοίνωση.
Να προσέχετε τα γεύματά σας
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Σωματείου, Πάτρικ Λίντς τόνισε πως «Όταν οι αστυφύλακες της Νέας Υόρκης δεν μπορούν καν να πάρουν το γεύμα τους χωρίς να τους επιτεθούν, καθίσταται σαφές πως το περιβάλλον εργασίας μας έχει επιδεινωθεί δραματικά».
Σημειώνεται πως ήδη όλα τα μέλη του σωματείου επιστολή έχουν λάβει επιστολή με την οποία ειδοποιούνται να εξετάζουν προσεκτικά το φαγητό τους και να παραμένουν σε εγρήγορση κατά την διάρκεια των γευμάτων τους.
πηγή:in.gr
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



















































