Στη σύλληψη δύο ατόμων από το Πακιστάν για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών με επιβατικό αυτοκίνητο προχώρησαν το απόγευμα της Πέμπτης αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για δύο νεαρούς (οδηγός και συνοδηγός), σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης για παράνομη μεταφορά – προώθηση αλλοδαπών στο εσωτερικό της Χώρας, Απείθεια και Αντίσταση, ενώ διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

Συγκεκριμένα, οι προαναφερόμενοι, επιβαίνοντας σε αυτοκίνητο, εντοπίστηκαν να κινούνται στην Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Καβάλας, όπου στο ύψος των Λαγκαδικίων, προκειμένου να αποφύγουν επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και αφού κινήθηκαν σε αγροτικό δρόμο, προσπάθησαν να διαφύγουν πεζοί εγκαταλείποντας το όχημα στην ευρύτερη περιοχή Καβαλαρίου.

Άμεσα κινήθηκαν οι αστυνομικοί με αποτέλεσμα οι δύο άντρες να συλληφθούν, ενώ σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, διαπιστώθηκε η παράνομη μεταφορά τριών υπηκόων Πακιστάν, οι οποίοι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων για την παραμονή τους στην Ελληνική επικράτεια.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

thestival.gr