⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google

Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.

➕ Προσθήκη στη Google

Φέρεται να υπήρχαν οικονομικές διαφορές

Ένα θρίλερ εκτυλίχθηκε στη Λαχαναγορά του Ρέντη όταν ιδιοκτήτης αποθήκης κρατούσε όμηρο έναν υπάλληλο και ζητούσε χρήματα για να τον απελευθερώσει. Τέσσερις συλλήψεις από την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή (4/9) στην κεντρική λαχαναγορά του Ρέντη, με έναν Αιγύπτιο ιδιοκτήτη αποθήκη να έχει κλειδώσει μέσα έναν Έλληνα υπάλληλο.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε για το σκηνικό ομηρίας και έφτασε στο σημείο όπου προχώρησε σε τέσσερις συλλήψεις, μεταξύ αυτών και του Αιγυπτίου.

Ο Αιγύπτιος ιδιοκτήτης της αποθήκης στου Ρέντη υποστήριξε πως είχε οικονομικές διαφορές με τον Έλληνα υπάλληλό του και γι΄ αυτό προχώρησε σε αυτή την ενέργεια.

Πηγή:newsbeast.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις