Στην Κοζάνη ο Γ. Πιτσιλής μετά την εισβολή άνδρα με τσεκούρι στην ΔΟΥ της πόλης

⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google

Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.

➕ Προσθήκη στη Google
Στην Κοζάνη μεταβαίνει ο διοικητής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής, όπου ένας άνδρας, οπλισμένος με τσεκούρι, εισέβαλε το μεσημέρι στον όροφο όπου βρίσκεται το τμήμα εισοδήματος της ΔΟΥ της πόλης, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη συναλλαγές με το κοινό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Πιτσιλής επικοινώνησε με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον υφυπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη για να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας των τριών τραυματιών. Επίσης, ενημέρωσε τον υπουργό και τον υφυπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα και Απόστολο Βεσυρόπουλο.

Με βάση με τις ίδιες πληροφορίες, η κατάσταση ενός εκ των τραυματιών κρίνεται κρίσιμη, ενώ ο δράστης φέρεται να έχει ψυχικά προβλήματα.

real.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις